1. Wasruimte
  2. droogtoren

De 10 beste droogtorens voor je interieur

Laatst bijgewerkt: 2 jan. 2024

Met trots presenteren wij de top 10 van de meest populaire droogtorens. Wil je weten wat de beste droogtoren is en waar je op moet letten bij het kopen van een droogtoren? Dan ben je op de juiste plek! Vorige week hebben we een panelleden jury bij elkaar gebracht om de beste droogtorens te selecteren en nu brengen wij de resultaten naar buiten. Lees verder om erachter te komen welke droogtoren precies bij je past.

Een goede droogtoren vinden is niet zo makkelijk als je denkt. Er zijn namelijk heel wat verschillende mogelijkheden. Daarom is het goed om te weten hoe je erachter kunt komen wat de beste droogtorens zijn en waar je deze dan het beste kunt aanschaffen.

Op Makkelijkinterieur.nl willen we je hier graag bij helpen. Voor ons is het belangrijk dat we de beste droogtorens voor je kunnen vinden. De beste droogtoren voor je staat hier dan ook zeker tussen zodat je niet verder hoeft te zoeken naar andere opties. Daar heb je namelijk onze website voor.

Meer informatie over de best geteste droogtoren

Bij Makkelijkinterieur.nl is het zeer belangrijk dat we een goede droogtoren weten te vinden voor iedereen. Daarom hebben we een top 10 droogtorens opgesteld. Daar zit sowieso voor iedereen wel een goede droogtoren tussen. Op die manier weet je zeker dat je een goede droogtoren vindt, zonder dat je hiervoor hoeft te zoeken.

Het is wel altijd verstandig om zelf nog wat onderzoek te doen. Een top 10 is namelijk als startpunt, maar zelf nog even alles na kijken is altijd goed. Zo weet je zeker dat je een goede droogtoren koopt en hoef je niet bang te zijn dat het allemaal toch net zo goed is.

De beste droogtoren voor iedereen

De 10 beste droogtorens wil je natuurlijk zo snel mogelijk zien. Dit hebben we dan ook voor je geregeld. Hieronder hebben we de top 10 droogtorens voor je samengesteld. Zo vind je een goede droogtorens eenvoudig door op één van deze te klikken.

Wij zorgen er altijd voor dat we een droogtorens test uitvoeren, zodat de best getest droogtoren bovenaan staat. Dit is voor ons erg belangrijk, omdat we met zekerheid willen zeggen dat we goede droogtorens aanprijzen. Het moet namelijk niet zo zijn dat ze juist niet van goede kwaliteit zullen zijn.

Inhoudsopgave

Top 10 droogtorens

Mmoods Wasrek Inklapbaar Droogtoren 4 Verdiepingen met Wieltjes Droogrek 35m.

5/5

De Mmoods Wasrek Inklapbaar Droogtoren 4 Verdiepingen met Wieltjes Droogrek 35m is een ideale keuze voor iedereen die meer ruimte nodig heeft om kleding, linnen en andere items te drogen. Deze wasrek biedt 4 verdiepingen met een totale oppervlakte van 35 m2. Dankzij de stevige wielen op de onderzijde kan deze wasrek gemakkelijk naar elke kamer in het huis worden verschoven. Bovendien is deze wasrek inklapbaar, waardoor je hem gemakkelijk kunt opvouwen wanneer je hem niet gebruikt. De vier verdiepingen zijn gemaakt van stevige staal met een anti-roestlaag, waardoor je er zeker van kunt zijn dat deze wasrek jarenlang meegaat. Het is ook een milieuvriendelijke oplossing, omdat het energie verbruik wordt verminderd door het drogen van kleding op de ouderwetse manier. Kortom, de Mmoods Wasrek Inklapbaar Droogtoren 4 Verdiepingen met Wieltjes Droogrek 35m is een ideaal product dat ervoor zorgt dat elk huishouden zijn kleding gemakkelijk en effectief kan drogen.

Niceey Droogtoren 45m drooglengte Op Wieltjes Wasrek Droogrek inklapbaar Voor alle soorten ruimtes Verstelbaar.

5/5
De Niceey droogtoren is een perfecte oplossing om een kleine ruimte netjes en georganiseerd te houden. Het heeft een verstelbare lengte van 45 meter drooglengte, wat betekent dat je je kleding en andere wasgoed gemakkelijk kunt opbergen. Het is ook voorzien van wielen aan de onderkant, zodat je het gemakkelijk kunt verplaatsen. Het is ook mogelijk om het wasrek te verstellen, zodat het past bij de ruimte die je hebt. Het is geschikt voor alle soorten ruimtes, van kleine appartementen tot grote huizen. Met de Niceey droogtoren kun je je ruimte eenvoudig organiseren, waardoor je meer ruimte hebt om te genieten van je leven.

Leifheit droogtoren classic 450 45 m drooglente met wieltjes en houders voor kledinghangers.

5/5

Leifheit Droogtoren Classic 450 45 m drooglente met wieltjes en houders voor kledinghangers is een perfecte keuze voor gezinnen met weinig ruimte. De droogtoren is maar 69 x 73 cm groot, maar biedt 45 meter drooglengte. Dit is meer dan voldoende voor vier tot vijf wasmachineladingen. Het frame en de droogniveaus kunnen worden ingeklapt, waardoor de droogtoren ook voor lange stukken wasgoed geschikt is. Ook de vier geïntegreerde, soepel lopende wieltjes dragen bij aan de gebruiksvriendelijkheid van de droogtoren. Bij gebruik kan de droogtoren moeiteloos verplaatst worden. Na gebruik kan de droogtoren compact ingeklapt en plaatsbesparend opgeborgen worden. De extra openingen bovenop en de twee houders voor kledinghangers aan de zijkanten maken de droogtoren nog functioneler. Je kunt hier kleerhangers aan hangen en zo je wasgoed efficiënt drogen. De Leifheit Droogtoren Classic 450 heeft een hoogte van 1,76 meter, waardoor je veel was in één keer kunt drogen. Dankzij deze droogtoren hoef je nooit meer je was buiten of op balkons te drogen.

Tomado Ciclone Vario Droogtoren 38m Inklapbaar.

5/5

De Tomado Ciclone Vario droogtoren is een uiterst flexibel en praktisch product om je kleding te drogen. De droogtoren is voorzien van 38 meter aan drooglijnen, waardoor hij gelijktijdig de capaciteit heeft van twee wasmachines. Het droogrek is verdeeld in 6 onafhankelijke vleugels, zodat je lakens, gordijnen en grote handdoeken gemakkelijk kan drogen. Daarnaast is het mogelijk om kledingshangers te hangen. De Ciclone Vario is bovendien half in hoogte verstelbaar, waardoor hij in kleine ruimtes als je badkamer of kledingkamer past. Wanneer je de droogtoren half geopend hebt, neemt hij maar 10 cm breedte in beslag. Je kan hem gemakkelijk opvouwen en opbergen wanneer hij niet gebruikt wordt. Met de Tomado Ciclone Vario droogtoren heb je dus altijd een handige oplossing om je kleding te drogen.

Vileda Mixer 4 Droogtoren 40 m drooglengte.

5/5

Vileda Mixer 4 Droogtoren biedt een moduleerbare, stevige droogtoren met 4 etages met een droogcapaciteit van wel 3 machines wasgoed. De droogtoren heeft onafhankelijke plateaus en kan volledig open gebruikt worden voor lange stukken wasgoed of half dichtgeplooid tegen een muur of radiator voor kleinere hoeveelheden wasgoed of om plaats te winnen. Extra droogcapaciteit wordt geboden door de houder voor kleine stukken (sokken, ondergoed, ...) en 2 haken voor kleerhangers. Het product heeft ook zwenkwieltjes waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is. Wanneer het niet wordt gebruikt, kan het volledig dichtgeplooid en plat opgeborgen worden. Met de Vileda Mixer 4 Droogtoren kunt u een totale droogcapaciteit van 40 m bereiken zonder veel vloeroppervlak in te nemen. Het kan zelfs in de douche gebruikt worden. De 8 onafhankelijke plateaus maken het mogelijk om lange kledingstukken op te hangen of om delicate stukken plat te drogen. Bovendien kan het gemakkelijk volledig plat worden opgeborgen. Als extra service biedt Vileda een garantie van 3 jaar.

Vileda Mixer 3 Droogtoren 30 m drooglengte.

5/5

Vileda Mixer 3 Droogtoren 30 m drooglengte biedt u een moduleerbare, stalen droogtoren met 3 etages en een droogcapaciteit tot wel 3 machines wasgoed. Deze droogtoren is zeer moduleerbaar en geschikt voor meervoudig gebruik. Dankzij zijn onafhankelijke plateaus, kan de droogtoren volledig open gebruikt worden – om lange stukken wasgoed op te hangen of delicate stukken plat te laten drogen – ofwel half dichtgeplooid tegen een muur of radiator voor kleinere hoeveelheden wasgoed of om plaats te winnen. Daarnaast biedt deze droogtoren ook extra droogcapaciteit dankzij de houder voor kleine stukken (sokken, ondergoed,...) en 2 haken voor kleerhangers. De zwenkwieltjes zorgen ervoor dat je de droogtoren gemakkelijk kunt verplaatsen. Wanneer je de droogtoren niet gebruikt, kun je hem volledig dichtplooien en plat opbergen. De afmetingen open (LxDxH) bedragen 71x71x132 cm en wanneer hij gesloten is (LxDxH) 71x5x132 cm. Met de Vileda Mixer 3 Droogtoren 30 m drooglengte beschik je over een totale droogcapaciteit van 30 m, zonder veel vloeroppervlak in te nemen. Ook handig is dat de droogtoren ook in de douche gebruikt kan worden. Moduleerbaar dankzij zijn speciale scharnier, kan hij voor de helft dichtklappen of volledig open gebruikt worden. Met zes onafhankelijke plateaus is de droogtoren geschikt om lange kledingstukken op te hangen of om delicate stukken plat te drogen. Bovendien is deze droogtoren uitgerust met twee haken voor kleerhangers en zwenkwieltjes om hem gemakkelijk te kunnen verplaatsen. De Vileda Mixer 3 Droogtoren 30 m drooglengte heeft een garantie van 3 jaar.

Leifheit droogtoren Classic Tower 340 34 m drooglengte.

5/5

Leifheit droogtoren Classic Tower 340 34 m drooglengte is een geweldig ruimtebesparende oplossing. Het frame heeft maar een oppervlakte van 68 x 68 cm en heeft drie droogniveaus waardoor het 34 meter drooglengte biedt, genoeg voor 3-4 wasmachineladingen. De niveaus kunnen afzonderlijk worden ingeklapt waardoor de droogtoren ook geschikt is voor lange stukken wasgoed. Dankzij de vier geïntegreerde wieltjes die 360° draaibaar zijn, kan de droogtoren moeiteloos verplaatst worden, zelfs als deze vol is. Als de droogtoren niet meer gebruikt wordt, kan deze compact worden ingeklapt en plaatsbesparend worden opgeborgen. De hoogte van de droogtoren is 1,42 meter. De Leifheit droogtoren Classic Tower 340 is ideaal voor gezinnen met kinderen met weinig plaats. De lange drooglengte zorgt voor een maximale droogcapaciteit en de ergonomische vormgeving zorgt voor een makkelijke en comfortabele bereikbaarheid. De droogtoren is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat sterk en duurzaam is. Dit maakt de droogtoren geschikt voor dagelijks gebruik en een lange levensduur.

Clever Clean Toren wasrek XXL Droogtoren 76 x 64 cm.

5/5

De Clever Clean Toren wasrek XXL Droogtoren biedt een unieke manier om je wasgoed te drogen. Met 76 x 64 cm heeft deze toren een ruim formaat dat makkelijk te verplaatsen is. Dankzij de 3 niveaus van wasstaven en de afzonderlijk neerklapbare vleugels is deze droogtoren ideaal om binnen en buiten te gebruiken. De toren is gemaakt van stevig gepoedercoat staal met een diameter van 13 mm. Hierdoor is de toren stevig genoeg om wasgoed van verschillende formaten te drogen. De wasstaven zijn ook sterk genoeg om tegenwind te weerstaan, waardoor je wasgoed ook buiten veilig kan drogen. De toren is ook voorzien van een handige uitklapbare ondersteuning om de stabiliteit te verbeteren. De Clever Clean Toren wasrek XXL Droogtoren is duurzaam en biedt een ruimtebesparende oplossing om je wasgoed te drogen. Met een eenvoudig te bedienen systeem en de stevige constructie is deze toren ideaal voor gebruik binnen en buiten.

Leifheit droogtoren Classic Tower 270 27 m drooglengte.

5/5

Leifheit droogtoren Classic Tower 270 heeft een klein voetprint van slechts 68 x 68 cm en biedt met zijn drie droogniveaus een drooglengte van maar liefst 27 meter. Er is dus voldoende ruimte voor wel 3 wasmachine-ladingen. Het frame kan ingeklapt worden, zodat je de droogtoren ook alleen voor de helft kunt gebruiken. Ook de droogniveaus kunnen afzonderlijk worden ingeklapt. Zo kun je de droogtoren ook gebruiken om lange stukken wasgoed aan te hangen. Dankzij de vier geïntegreerde, soepel lopende wieltjes kan de droogtoren gemakkelijk verplaatst worden. De wieltjes zijn 360° draaibaar en maken het verplaatsen van de droogtoren, zelfs als deze vol is, een fluitje van een cent. De Classic Tower 270 is ideaal voor gezinnen met kinderen en weinig plaats voor het drogen van de was. Na gebruik kan de droogtoren compact ingeklapt worden en zo plaatsbesparend opgeborgen worden. De hoogte is 1,26 meter en de garantietermijn is 3 jaar. Met de Leifheit droogtoren Classic Tower 270 heb je alle voordelen van een droogtoren in een compact formaat.

Tomado Metaltex Droogtoren Fortino 3 25M 69x64x134 cm Zilver.

5/5

De Metaltex Fortino 3 is een ruimtebesparende droogtoren. De stevige constructie is gemaakt van staaldraad met een sterke zachte coating en satijnzwarte kunststof onderdelen. De afmetingen zijn 69x64x134 cm. Met zijn 25 meter drooglengte is hij uitermate geschikt voor kleine ruimtes. Je kunt de droogtoren helemaal openen, maar ook half openen en tegen een muur plaatsen. Gebruik de bovenste armen om klerenhangers te hangen. De anti-slipvoeten zorgen voor extra stabiliteit. Na gebruik is het aan te raden de droogtoren binnen op te bergen. Met de Metaltex Fortino 3 heb je stijlvolle en praktische droogoplossing.

Auteur

Paulus

Paulus

Als interieur-enthousiasteling en reviewer deel ik graag mijn gedachten over de nieuwste trends en producten. Mijn passie voor interieurontwerp begon toen ik mijn eigen huis begon in te richten. Ik geloof in de kracht van een goed ontworpen ruimte om comfort en inspiratie te bieden. Mijn reviews zijn gebaseerd op kwaliteit, esthetiek en functionaliteit. Met mijn scherpe oog voor detail en gevoel voor stijl, bied ik eerlijke en nuttige feedback aan lezers. Of je nu op zoek bent naar meubels, accessoires of verlichting, ik help je graag bij het maken van een weloverwogen keuze voor je interieur.

Meest gestelde vragen over deze droogtorens reviews

Waarom is er eigenlijk een top 10 droogtorens van goede droogtorens? Dit hebben we simpelweg ontwikkeld omdat we het belangrijk vinden dat iedereen een droogtoren kan vinden zonder dat je er echt naar hoeft te zoeken. Niemand wil namelijk lang moeten zoeken naar een droogtoren.

Daarnaast is het ook gewoon weg gewoon handig om alle droogtorens op één plek te kunnen vinden. Je hoeft dan niet te zoeken, maar je kunt de droogtorens vergelijken zonder enige moeite. Je kunt dan zelf ook nog enkeledroogtorens vergelijkingen maken die nodig zijn om er eentje te kopen.

Is een droogtorens voor in het interieur per se nodig? Nee, het is niet per se nodig, maar wel een aanrader. De meeste dingen die je in het huis hebt staan zijn niet per se nodig, maar ze zijn wel handig of makkelijk om te hebben. Daarom wil je het in je huis hebben staan. 

Dit is bij een droogtoren natuurlijk ook het geval. Voor iedereen is het handig om een goede droogtoren te hebben die ook getest is. Zo voorkom je een miskoop, maar weet je wel zeker dat je de beste droogtoren voor jezelf kunt kopen. Je hoeft er helemaal geen moeite voor te doen.

Er zijn zeker mensen die hun ervaring delen over een droogtoren. De droogtorens ervaringen staan ook allemaal op Makkelijkinterieur.nl. Je hoeft dus niet te zoeken naar een mening van iemand anders. Wij hebben namelijk alleen maar eerlijke meningen op onze website staan.

Voor ons is het ook zeer belangrijk dat de meningen eerlijk zijn. Wanneer dit niet het geval is, kunnen de website gebruikers ons niet vertrouwen. We doen dan ook erg ons best om alle ervaringen die we binnenkrijgen zo goed mogelijk te delen.

De best geteste droogtoren is voor ons deze Mmoods Wasrek Inklapbaar Droogtoren 4 Verdiepingen met Wieltjes Droogrek 35m.. Deze droogtoren scoorde op alle punten van onze droogtorens test het hoogste. 

Of dit ook de beste droogtoren voor jou is moet je zelf goed onderzoeken. Welke eigenschappen zoek je in jouw droogtoren, wat is jouw budget en wat zijn verder wensen die jij hebt? Bepaal deze goed voor jezelf en dan weten we zeker dat er een geschikte droogtoren voor jou in onze top 10 droogtorens zit. Deze 10 zijn namelijk allemeaal goede droogtorens, het gaat nu alleen om jouw eigen voorkeur.

Ons eindoordeel: droogtoren review

We hebben nog enkele woorden over de 10 beste droogtorens. Enkele dingen zijn namelijk extra belangrijk om te onthouden. Zo moet je naar de mogelijkheden kijken van een droogtoren en je moet niet blind afgaan op een top 10. Je moet het gebruiken als een startpunt. 

Wij van Makkelijkinterieur.nl willen je graag helpen, maar zelf droogtorens vergelijken is ook echt een aanrader. Zo weet je zeker dat je alleen de beste droogtoren krijgt die je daadwerkelijk zoekt. Soms bevat een top 10 niet alle droogtorens die je wel graag er tussen wil zien, daarom doe je zelf onderzoek. 

Conclusie best geteste droogtorens

Uiteindelijk zou ik zeggen dat het kiezen van een droogtoren waar je tevreden mee bent, een cruciaal onderdeel van je huishoudelijke apparaten is. Je moet alle factoren overwegen om te beslissen welke het beste bij je past en de verwachtingen beantwoordt. Wij hopen dat onze top 10 over de droogtoren je hierbij is behulpzaam geweest en dat je al je vragen hebt beantwoord. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd contact met ons opnemen.

 

Disclaimer: wij van makkelijkinterieur.nl zijn niet verantwoordelijk voorde verkoop van droogtorens. De door jou gekozen droogtoren kun je aankopen bij de geselecteerde webwinkel.

Gepubliceerd op: 8 feb. 2023