1. Veiligheid
  2. slimme deurbel

De 10 beste slimme deurbellen voor je interieur

Laatst bijgewerkt: 2 jan. 2024

Iedereen wil dat zijn thuis veilig en aangenaam is. Als je een slimme deurbel hebt, weet je precies wie er aan de deur staat zonder zelfs maar op te staan. Je kunt zelfs meteen met je bezoeker communiceren. Met een top 10 van beste slimme deurbellen heb je alle informatie die je nodig hebt bij de hand om de juiste deurbel te kiezen. Deze top 10 bevat de meest populaire, beste en meest betrouwbare modellen. Zo ben je er zeker van dat je de juiste keuze maakt.

Een goede slimme deurbel vinden is niet zo makkelijk als je denkt. Er zijn namelijk heel wat verschillende mogelijkheden. Daarom is het goed om te weten hoe je erachter kunt komen wat de beste slimme deurbellen zijn en waar je deze dan het beste kunt aanschaffen.

Op Makkelijkinterieur.nl willen we je hier graag bij helpen. Voor ons is het belangrijk dat we de beste slimme deurbellen voor je kunnen vinden. De beste slimme deurbel voor je staat hier dan ook zeker tussen zodat je niet verder hoeft te zoeken naar andere opties. Daar heb je namelijk onze website voor.

Meer informatie over de best geteste slimme deurbel

Bij Makkelijkinterieur.nl is het zeer belangrijk dat we een goede slimme deurbel weten te vinden voor iedereen. Daarom hebben we een top 10 slimme deurbellen opgesteld. Daar zit sowieso voor iedereen wel een goede slimme deurbel tussen. Op die manier weet je zeker dat je een goede slimme deurbel vindt, zonder dat je hiervoor hoeft te zoeken.

Het is wel altijd verstandig om zelf nog wat onderzoek te doen. Een top 10 is namelijk als startpunt, maar zelf nog even alles na kijken is altijd goed. Zo weet je zeker dat je een goede slimme deurbel koopt en hoef je niet bang te zijn dat het allemaal toch net zo goed is.

De beste slimme deurbel voor iedereen

De 10 beste slimme deurbellen wil je natuurlijk zo snel mogelijk zien. Dit hebben we dan ook voor je geregeld. Hieronder hebben we de top 10 slimme deurbellen voor je samengesteld. Zo vind je een goede slimme deurbellen eenvoudig door op één van deze te klikken.

Wij zorgen er altijd voor dat we een slimme deurbellen test uitvoeren, zodat de best getest slimme deurbel bovenaan staat. Dit is voor ons erg belangrijk, omdat we met zekerheid willen zeggen dat we goede slimme deurbellen aanprijzen. Het moet namelijk niet zo zijn dat ze juist niet van goede kwaliteit zullen zijn.

Inhoudsopgave

Top 10 slimme deurbellen

Calex Slimme Deurbel met Camera Video Deurbel Full HD Incl. Chime Gong Smart Home.

5/5

Met de slimme Calex video deurbel ben je altijd op de hoogte wie er voor je deur staat. De ingebouwde full HD camera met nachtzicht zorgt ervoor dat je altijd het gezicht van je bezoekers kunt zien. Wanneer er aangebeld wordt, krijg je een melding via de Calex Smart app, maar je hoeft niet bang te zijn dat je het gemist hebt. De meegeleverde chime gong, die je in je huis installeert, maakt een krachtig geluid zodat je altijd weet wanneer er iemand aanbelt. Daarnaast heeft de video deurbel ook een speaker met tweezijdige spraak. Hierdoor kun je gemakkelijk met je bezoekers praten via je smartphone.

Doorsafe 7565 PRO Professionele internet video deurbel met camera FHD 2MP 7" touchscherm gratis opslag op 32Gb SD-kaart.

5/5
De Doorsafe 7565 PRO Professionele internet video deurbel met camera is een stijlvolle, veilige en eenvoudig te gebruiken deurbel. Het maakt gebruik van de modernste technologieën zoals 2MP FHD-camera, 7" touchscherm en 32Gb SD-kaart opslag. Het is ook voorzien van een gezichtsherkenning technologie, die ervoor zorgt dat u alleen mensen binnenlaat die u vertrouwt. De Doorsafe 7565 PRO is gemakkelijk te installeren en te gebruiken. U kunt het eenvoudig aansluiten op uw bestaande netwerk en het is geschikt voor zowel iOS als Android apparaten. Daarnaast kunt u vanaf elke locatie op uw apparaat uw deurbel bekijken en ontvangen, waardoor u altijd op de hoogte bent van wie er aan uw deur staat. U kunt ook de beelden bekijken op een later tijdstip via de SD-kaart.

Google Nest Doorbell Slimme deurbel Batterij.

5/5

De Nest Doorbell Slimme deurbel Batterij is een innovatieve manier om ervoor te zorgen dat je thuis veilig bent. De deurbel is draadloos en bevat geavanceerde technologie die ervoor zorgt dat je altijd op de hoogte blijft van wat er zich voor je deur afspeelt. Deze intelligente deurbel werkt met batterijen, zodat je hem overal kunt installeren. Met de Nest Doorbell Slimme deurbel Batterij kun je afbeeldingen en video's van wat er zich voor je deur afspeelt bekijken, zodat je precies weet wat er aan de hand is. Bovendien krijg je meldingen op je smartphone of tablet als iemand op de deurbel drukt. Je kunt ook gesprekken voeren met bezoekers, zodat je altijd in contact kunt blijven met hen. Dit zorgt ervoor dat je thuis altijd verbonden blijft met je bezoekers, waar je ook bent. De Nest Doorbell Slimme deurbel Batterij is een veilige en betrouwbare manier om ervoor te zorgen dat je thuis altijd beveiligd bent. Met deze deurbel ben je altijd verbonden met je bezoekers, zodat je precies weet wat er aan de hand is. Bovendien kun je de deurbel eenvoudig installeren, zodat je direct gebruik kunt maken van de vele functies die deze slimme deurbel te bieden heeft.

Video deurbel met camera en wifi Draadloos op accu met 1080P Inclusief draadloze gong (t-ring geluid) en 32GB SD-kaart.

5/5

Met de Video deurbel met camera van Zedar is het thuis veilig. De video deurbel met camera en wifi wordt geleverd met een draadloze gong (t-ring geluid) en een 32GB SD-kaart. De deurbel is draadloos op accu en heeft een heldere 1080P beeldkwaliteit. Dankzij de app van de deurbel kun je op afstand je deur openen als je verwacht wordt. Ook kun je meemaken wie er aanbelt en wat er op je veranda gebeurt. De deurbel werkt binnen een reikwijdte van 80 meter en kan zelfs in het donker goed zichtbaar zijn met de infraroodverlichting. Het is ook mogelijk om de deurbel aan te sluiten op je bestaande bel en zo te gebruiken als een normale bel. Zo ben je altijd op de hoogte van wie er aanbelt en wat er op je veranda gebeurt, zelfs als je er niet bent. De video deurbel met camera en wifi van Zedar is een duurzaam en veilig product dat je een stukje rust brengt.

Ring Video Deurbel Wired Bedraad.

5/5

De Ring Video Deurbel Wired Bedraad is een betaalbaar en compact product dat je gemakkelijk kunt aansluiten op je bestaande deurbelbedrading. Met deze deurbel kun je in 1080p HD-video, livebeeld en tweerichtingsspraak iedereen zien, horen en spreken die voor je deur staat, waar je ook bent. Dankzij Advanced Pre-Roll krijg je inzicht in wat een bewegingsgebeurtenis heeft veroorzaakt, terwijl je de bewegingsdetectie kunt beheren met de personaliseerbare bewegingszones. Bovendien ontvang je direct een melding wanneer iemand aanbelt of de bewegingssensoren activeert. Met de HD-nachtzichtfunctie mis je geen detail meer, dag of nacht. Met de Ring Video Deurbel Wired Bedraad kun je op elk moment en vanaf elke locatie contact hebben met wie er thuis aanbelt, zodat je altijd weet wie er voor de deur staat. De deurbel is geschikt voor voortdurende stroom en beveiliging en biedt je de beste bescherming tegen ongewenste bezoekers. Bovendien kun je de deurbel eenvoudig aansluiten op je bestaande deurbelbedrading, zodat je altijd gemoedsrust hebt.

Eufy by Anker Slimme Video Deurbel Deurbelset Batterijgevoed 1080P Draadloze gong.

5/5

De Eufy by Anker Slimme Video Deurbel Deurbelset is een moderne, draadloze deurbel met alles wat u nodig heeft voor uw veiligheid. De deurbel is batterijgevoed en heeft een kristalheldere 1080P HD-beeldkwaliteit, zodat u helder beeldmateriaal krijgt van bezoekers en bewegingen in uw buurt. De krachtige lens met een breed kijkhoek zorgt ervoor dat u alles ziet wat er gebeurt bij uw deur. De deurbel heeft ook een ingebouwde gong, waardoor u op elk moment een geluid krijgt als er iemand aan de deur is. De deurbel heeft ook slimme functies, zoals het detecteren van bewegingen en het sturen van meldingen. U krijgt een melding op uw mobiele apparaat als er iemand aan de deur is. U kunt de meldingen ook opslaan, zodat u later kunt terugkijken wat er gebeurd is. Daarnaast heeft de deurbel ook een zon- en regenbestendig ontwerp, waardoor u het geen zorgen hoeft te maken over slecht weer. De Eufy by Anker Slimme Video Deurbel Deurbelset is een must-have voor iedereen die de veiligheid van zijn huis wil verbeteren.

Anker E82101W4 Video-deurintercom via WiFi WiFi.

5/5

Anker E82101W4 is een innovatieve en moderne video-deurintercom waarmee je eenvoudig met gasten in contact kunt komen. De E82101W4 is een krachtige WiFi-deurbel met een HD-camera en twee-weg audiocommunicatie. Het is een betrouwbare oplossing voor het beveiligen van je huis en het houden van contact met gasten. De Anker E82101W4 is voorzien van een HD-camera en een krachtige microfoon waarmee je heldere beelden en geluiden kunt opnemen. De camera heeft een nachtzichtfunctie, waarmee je de gasten duidelijk kunt zien, ook als het donker is. Je kunt ook een foto maken van je gasten en deze opslaan op je telefoon. Je kunt ook video's opnemen met de E82101W4, waardoor je altijd een record hebt van de bezoeker. Bovendien heeft het apparaat een grote opslagcapaciteit, waarmee je video's kunt opslaan en bekijken. Met de Anker E82101W4 kun je ook de deur vanaf afstand openen met je smartphone. Daarnaast is het apparaat professioneel beveiligd en bewaakt het je huis 24/7.

Ring Video Deurbel (2de generatie) Batterij 1080p HD-video Venetiaans Brons.

5/5

De Ring Video Deurbel (2de generatie) biedt een revolutionaire manier om je huis te beveiligen. Met een batterij levensduur van 1 jaar, 1080p HD-video en een Venetiaanse brons finish, zal de deurbel zowel stijlvol als functioneel zijn. Met de Video Deurbel hoef je je geen zorgen meer te maken over wie er voor je deur staat. Dankzij de ingebouwde sensor kan je direct een melding ontvangen wanneer er bezoek aanbelt. Bovendien kun je vanaf elke locatie live zien, horen en praten met de bezoeker. Als er veel beweging bij je deur is, kan je de bewegingszones instellen, waaronder de close-up-zone. Zo ontvang je alleen meldingen wanneer jij dat wilt. Of je nu thuis bent of niet, je weet altijd wie er voor je deur staat.

Ring Video Deurbel (2de generatie) Draadloos 1080p HD-video Zilver.

5/5

Met de Ring Video Deurbel (2de generatie) krijgt u toegang tot een wereld van mogelijkheden. Deze draadloze deurbel is uitgerust met een 1080p HD-video en de glanzende zilveren afwerking zorgt ervoor dat hij er perfect bij past in elke omgeving. Meldingen worden direct verzonden zodra er iemand aanbelt of een beweging wordt gedetecteerd door de ingebouwde sensor. Met de verstelbare bewegingszones, waaronder de close-up-zone, kunt u meldingen alleen ontvangen wanneer u dat wilt - zodat u op de hoogte blijft van wat er bij uw deur gebeurt. Of je nu thuis bent of niet, je weet altijd wie er voor de deur staat. Met de Ring Video Deurbel (2de generatie) kun je de wereld van beveiliging en gemakkelijke communicatie betreden. De deurbel heeft een helder 1080p HD-video beeld en een glanzend zilver afwerking. Het is ook voorzien van een ingebouwde sensor die meldingen verzendt zodra er iemand aanbelt of beweging wordt gedetecteerd. U kunt de bewegingszones instellen om alleen meldingen te ontvangen wanneer u dat wilt. Met deze deurbel bent u altijd op de hoogte van wat er bij uw deur gebeurt, waar u ook bent. U kunt ook een gesprek aangaan met bezoekers, zonder dat u zelf naar de deur toe hoeft te lopen. Met de Ring Video Deurbel hebt u altijd toegang tot uw deur, waar u ook bent.

Eufy Video Deurbel Dual 2 Pro Deurbelset 2 camera's Draadloos Inclusief HomeBase.

5/5

Met de Eufy Video Deurbel Dual 2 Pro Deurbelset 2 camera's Draadloos Inclusief HomeBase kun je je huis met 2 camera's veilig beveiligen. De dual 2 pro heeft twee ultra-HD-camera's voor een helder en scherp beeld. Je krijgt een live-stream vanaf beide camera's als er iets bij je voordeur gebeurt. De camera bevat ook een gezichtsherkenningstechnologie waarmee je precies kunt zien wie er aan de deur staat. De Eufy Video Deurbel Dual 2 Pro Deurbelset 2 camera's Draadloos Inclusief HomeBase is ook draadloos. Je kunt de camera eenvoudig op je bestaande Wi-Fi-netwerk aansluiten en je krijgt een melding op je smartphone of tablet als er iets gebeurt bij je voordeur. Je kunt deze meldingen ook uitschakelen als je even geen meldingen wilt ontvangen. Met de HomeBase kun je de deurbel draadloos maken en heb je geen extra apparaten nodig. De HomeBase heeft ook een ingebouwde batterij waardoor je de deurbel overal kunt plaatsen.

Auteur

Paulus

Paulus

Als interieur-enthousiasteling en reviewer deel ik graag mijn gedachten over de nieuwste trends en producten. Mijn passie voor interieurontwerp begon toen ik mijn eigen huis begon in te richten. Ik geloof in de kracht van een goed ontworpen ruimte om comfort en inspiratie te bieden. Mijn reviews zijn gebaseerd op kwaliteit, esthetiek en functionaliteit. Met mijn scherpe oog voor detail en gevoel voor stijl, bied ik eerlijke en nuttige feedback aan lezers. Of je nu op zoek bent naar meubels, accessoires of verlichting, ik help je graag bij het maken van een weloverwogen keuze voor je interieur.

Meest gestelde vragen over deze slimme deurbellen reviews

Waarom is er eigenlijk een top 10 slimme deurbellen van goede slimme deurbellen? Dit hebben we simpelweg ontwikkeld omdat we het belangrijk vinden dat iedereen een slimme deurbel kan vinden zonder dat je er echt naar hoeft te zoeken. Niemand wil namelijk lang moeten zoeken naar een slimme deurbel.

Daarnaast is het ook gewoon weg gewoon handig om alle slimme deurbellen op één plek te kunnen vinden. Je hoeft dan niet te zoeken, maar je kunt de slimme deurbellen vergelijken zonder enige moeite. Je kunt dan zelf ook nog enkeleslimme deurbellen vergelijkingen maken die nodig zijn om er eentje te kopen.

Is een slimme deurbellen voor in het interieur per se nodig? Nee, het is niet per se nodig, maar wel een aanrader. De meeste dingen die je in het huis hebt staan zijn niet per se nodig, maar ze zijn wel handig of makkelijk om te hebben. Daarom wil je het in je huis hebben staan. 

Dit is bij een slimme deurbel natuurlijk ook het geval. Voor iedereen is het handig om een goede slimme deurbel te hebben die ook getest is. Zo voorkom je een miskoop, maar weet je wel zeker dat je de beste slimme deurbel voor jezelf kunt kopen. Je hoeft er helemaal geen moeite voor te doen.

Er zijn zeker mensen die hun ervaring delen over een slimme deurbel. De slimme deurbellen ervaringen staan ook allemaal op Makkelijkinterieur.nl. Je hoeft dus niet te zoeken naar een mening van iemand anders. Wij hebben namelijk alleen maar eerlijke meningen op onze website staan.

Voor ons is het ook zeer belangrijk dat de meningen eerlijk zijn. Wanneer dit niet het geval is, kunnen de website gebruikers ons niet vertrouwen. We doen dan ook erg ons best om alle ervaringen die we binnenkrijgen zo goed mogelijk te delen.

De best geteste slimme deurbel is voor ons deze Calex Slimme Deurbel met Camera Video Deurbel Full HD Incl. Chime Gong Smart Home.. Deze slimme deurbel scoorde op alle punten van onze slimme deurbellen test het hoogste. 

Of dit ook de beste slimme deurbel voor jou is moet je zelf goed onderzoeken. Welke eigenschappen zoek je in jouw slimme deurbel, wat is jouw budget en wat zijn verder wensen die jij hebt? Bepaal deze goed voor jezelf en dan weten we zeker dat er een geschikte slimme deurbel voor jou in onze top 10 slimme deurbellen zit. Deze 10 zijn namelijk allemeaal goede slimme deurbellen, het gaat nu alleen om jouw eigen voorkeur.

Ons eindoordeel: slimme deurbel review

We hebben nog enkele woorden over de 10 beste slimme deurbellen. Enkele dingen zijn namelijk extra belangrijk om te onthouden. Zo moet je naar de mogelijkheden kijken van een slimme deurbel en je moet niet blind afgaan op een top 10. Je moet het gebruiken als een startpunt. 

Wij van Makkelijkinterieur.nl willen je graag helpen, maar zelf slimme deurbellen vergelijken is ook echt een aanrader. Zo weet je zeker dat je alleen de beste slimme deurbel krijgt die je daadwerkelijk zoekt. Soms bevat een top 10 niet alle slimme deurbellen die je wel graag er tussen wil zien, daarom doe je zelf onderzoek. 

Conclusie best geteste slimme deurbellen

We hopen dat onze lijst met de top 10 slimme deurbellen jullie heeft geholpen bij het kiezen van de juiste. Het was onze bedoeling om jullie voorzien van informatie die het makkelijker maakt om de beste slimme deurbel te kiezen. Zoals je kon lezen hebben we hier een hoop verschillende opties voor je samengesteld, waar je uit kunt kiezen. Het is echter ook belangrijk dat je precies weet waar je naar op zoek bent. Neem dus even de tijd om je informatie bij elkaar te zoeken. Wil je advies, stuur ons dan gerust een bericht. Wij zijn altijd klaar om te helpen!

 

Disclaimer: wij van makkelijkinterieur.nl zijn niet verantwoordelijk voorde verkoop van slimme deurbellen. De door jou gekozen slimme deurbel kun je aankopen bij de geselecteerde webwinkel.

Gepubliceerd op: 8 feb. 2023