1. Veiligheid
  2. slimme stekker

De 10 beste slimme stekkers voor je interieur

Laatst bijgewerkt: 2 jan. 2024

Ben je benieuwd naar welke slimme stekkers er allemaal binnen de top 10 zitten? Laat ons je dan mee nemen op een reis om de beste slimme stekker te vinden. Of je nu op zoek bent naar een met een lage prijs, veel opties of hoge kwaliteit, er zal zeker wel een slimme stekker binnen de top 10 zijn die je zoekt.

Een goede slimme stekker vinden is niet zo makkelijk als je denkt. Er zijn namelijk heel wat verschillende mogelijkheden. Daarom is het goed om te weten hoe je erachter kunt komen wat de beste slimme stekkers zijn en waar je deze dan het beste kunt aanschaffen.

Op Makkelijkinterieur.nl willen we je hier graag bij helpen. Voor ons is het belangrijk dat we de beste slimme stekkers voor je kunnen vinden. De beste slimme stekker voor je staat hier dan ook zeker tussen zodat je niet verder hoeft te zoeken naar andere opties. Daar heb je namelijk onze website voor.

Meer informatie over de best geteste slimme stekker

Bij Makkelijkinterieur.nl is het zeer belangrijk dat we een goede slimme stekker weten te vinden voor iedereen. Daarom hebben we een top 10 slimme stekkers opgesteld. Daar zit sowieso voor iedereen wel een goede slimme stekker tussen. Op die manier weet je zeker dat je een goede slimme stekker vindt, zonder dat je hiervoor hoeft te zoeken.

Het is wel altijd verstandig om zelf nog wat onderzoek te doen. Een top 10 is namelijk als startpunt, maar zelf nog even alles na kijken is altijd goed. Zo weet je zeker dat je een goede slimme stekker koopt en hoef je niet bang te zijn dat het allemaal toch net zo goed is.

De beste slimme stekker voor iedereen

De 10 beste slimme stekkers wil je natuurlijk zo snel mogelijk zien. Dit hebben we dan ook voor je geregeld. Hieronder hebben we de top 10 slimme stekkers voor je samengesteld. Zo vind je een goede slimme stekkers eenvoudig door op één van deze te klikken.

Wij zorgen er altijd voor dat we een slimme stekkers test uitvoeren, zodat de best getest slimme stekker bovenaan staat. Dit is voor ons erg belangrijk, omdat we met zekerheid willen zeggen dat we goede slimme stekkers aanprijzen. Het moet namelijk niet zo zijn dat ze juist niet van goede kwaliteit zullen zijn.

Inhoudsopgave

Top 10 slimme stekkers

Smartify Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter.

5/5

Met deze slimme stekker krijgt u volledige controle over al uw apparaten thuis. U kunt de stekker eenvoudig aansluiten op elk type stopcontact en vervolgens de app downloaden op uw smartphone of tablet. Met de app kunt u vervolgens de apparaten aan- en uitzetten, momenten instellen waarop de apparaten automatisch in- of uitgeschakeld worden en uw energieverbruik bijhouden. De Smartify slimme stekker is compatibel met Alexa en Google Home. Zo kunt u met uw stem de apparaten aan- en uitschakelen of beoordelen hoeveel energie er wordt verbruikt. De stekker is ook voorzien van een geavanceerde beveiligingstechnologie, waardoor u er zeker van kunt zijn dat al uw apparaten veilig gebruikt worden. U kunt de stekker ook gebruiken in combinatie met een bewegingssensor, waardoor uw apparatuur automatisch aan- of uitgeschakeld wordt als er iemand aanwezig is in de ruimte. Met de Smartify slimme stekker kunt u eenvoudig meer controle krijgen over al uw apparaten thuis. U kunt de stekker eenvoudig aansluiten op elk type stopcontact en vervolgens de app downloaden op uw smartphone of tablet. Met de app kunt u vervolgens de apparaten aan- en uitzetten, momenten instellen waarop de apparaten automatisch in- of uitgeschakeld worden en uw energieverbruik bijhouden. Bovendien is de stekker ook compatibel met Alexa en Google Home, waardoor u met uw stem de apparaten kunt aan- en.

LUSQ® 20 stuks Slimme Stekker Smart Plug Google Home Amazon Alexa Tijdschakelaar Energiemeter via Smartphone App Smart.

5/5
Maak uw huis slim met de LUSQ® slimme stekker. Met deze slimme stekker kunt u eenvoudig een lamp of andere apparaten aansluiten en op afstand bedienen met de gratis Smart Life App. Deze app stelt u in staat om overal ter wereld verbinding te maken met de aangesloten apparaten, wat ideaal is als u niet thuis bent. Ook kunt u met de tijdschakelaar een automatisch aan- en uitschakelschema instellen voor uw slimme lampen. Daarnaast wordt de LUSQ® slimme stekker geleverd met compatibiliteit met Google Home en Amazon Alexa, waardoor u uw lampen ook kunt bedienen met uw stem. Met de 20 stuks slimme stekkers in deze set kunt u uw hele huis slim maken en slimmer maken dan ooit!

Smart Plug (Smart Connect WiFi) Slimme stekker met energiemeter.

5/5

De Smart Plug (Smart Connect WiFi) is een slimme stekker met energie-monitor die met een druk op de knop uw elektrische apparaten kan bedienen. U hebt geen hub of extra hardware nodig om de stekker te gebruiken. U kunt de slimme stekker gemakkelijk installeren en verbinden met uw wifi-netwerk. Met deze slimme stekker kunt u uw elektronische apparaten op afstand bedienen met een telefoon. U kunt de status van de apparaten controleren en de stekker in of uit schakelen wanneer u maar wilt. Met de energie-monitor kunt u ook de energieverbruik van uw apparaten meten. U kunt zien hoeveel energie uw apparaten gebruiken, zodat u de energiekosten kunt controleren en uw energieverbruik kunt verminderen. De energie-monitor geeft u ook informatie over de stroomkwaliteit met betrekking tot spanning, stroomsterkte en frequentie, zodat u kunt zien of uw apparatuur optimaal werkt. Met de Smart Plug kunt u uw elektronische apparaten gemakkelijk en efficiënt bedienen vanaf afstand.

Tuya slimme stekker enkel Smartplug met energiemeting Smart Life app Slimme verlichting.

5/5

Met deze slimme stekker kun je eenvoudig je dagelijkse energieverbruik in de gaten houden. Het is een apparaat dat je direct in je stopcontact kunt steken en waarmee je je verlichting, elektrische apparaten, luchtbevochtigers, ventilatoren en andere apparatuur op afstand kunt bedienen. Met de Smart Life app kun je je apparatuur aan- en uitschakelen en instellen. Dankzij de slimme verlichting kun je vanaf je smartphone of tablet je verlichting aanpassen aan je stemming en behoeften. Je kunt ook een timer instellen, zodat je verlichting automatisch aan- en uitgaat. De Smartplug heeft een gebruiksvriendelijk ontwerp met een compacte vorm en een kleine draaischakelaar aan de bovenkant. Je kunt de stekker ook met je stem bedienen met Amazon Alexa en Google Home.

TP-Link Tapo P115 Mini Slimme Stekker Energiebewaking 1-Pack.

5/5

Met de TP-Link Tapo P115 Mini Slimme Stekker Energiebewaking 1-Pack kunt u uw apparaat bedienen vanaf uw mobiele apparaat. De slimme stekker heeft een vermogen van maximaal 10A, waardoor het geschikt is voor verschillende elektrische apparaten. Door de slimme stekker te gebruiken, kunt u de energiebesparing controleren en de stroomtoevoer naar uw apparaat regelen. De TP-Link Tapo P115 Mini Slimme Stekker Energiebewaking 1-Pack is geschikt voor alle WiFi-netwerken en werkt met Amazon Alexa en Google Assistant. Met de gratis Tapo-app kunt u gemakkelijk meerdere stekkers bedienen en uw verbruik en het verbruik van elk apparaat nauwkeurig bijhouden. De TP-Link Tapo P115 Mini Slimme Stekker Energiebewaking 1-Pack biedt ook een kalenderplanning en een tijdschakelaar. Hiermee kunt u verschillende tijdsintervallen voor uw verbruik instellen, zodat u geen energie verspilt. Met de energiebesparing kunt u de beste prestaties en de lagere kosten van uw apparaat verbeteren.

Iqonic Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Verbruiksmeter 4 Stuks 16A.

5/5

Maak je huis slim met de Iqonic Slimme Stekker. Met deze slimme stekker kun je jouw lampen aan en uit zetten vanaf de andere kant van de wereld. De installatie is eenvoudig en kan gedaan worden met behulp van de gratis SmartLife-app. Met deze app is het mogelijk om een duidelijk overzicht te krijgen van de stroomverbruik van je apparaten per dag en per maand. Met de handige tijdschakelaar maak je automatische aan/uit programma's voor je lampen. Zo hoef je je geen zorgen te maken als je op vakantie bent of op reis bent. Daarnaast is de Iqonic slimme stekker volledig compatibel met Google Home en Amazon Alexa, waardoor je je lampen ook met je stem kunt bedienen. Dit pakket bestaat uit 4 slimme stekkers die elk een maximale capaciteit van 16A hebben. Daarnaast is alles wat je nodig hebt om de stekkers in te stellen en te gebruiken in dit pakket geïncludeerd. Alles wat je nog hoeft te doen is de stekkers te installeren en je hebt direct toegang tot de voordelen van deze slimme stekker.

K&L Slimme Stekker Smart Plug Incl. Energiemeter Tijdschakelaar.

5/5

De K&L® Slimme Stekker Smart Plug Incl. Energiemeter Tijdschakelaar is een uitstekende manier om je huis slim te maken. Het enige wat je hoeft te doen is je apparaten aansluiten op de stekker, waarna je energieverbruik en apparaten online kunt beheren. Zelfs als je je lampen bent vergeten uit te schakelen voordat je de deur uit ging, kun je ze alsnog bedienen met behulp van de SmartLife-app, Google Home of Amazon Alexa. Daarnaast kun je ook een schema instellen voor automatische aan- en uitschakeling van apparaten. Je kunt er dus voor kiezen om je huis slim te maken en je energieverbruik te verminderen. Bespaar energie en geld met de K&L® Slimme Stekker Smart Plug Incl. Energiemeter Tijdschakelaar.

Philips Hue Smart plug Slimme Stekker Nederland.

5/5

De Philips Hue Smart plug Slimme stekker Nederland is het ultieme slimme verlichtingssysteem. Maak je bestaande verlichting slim met de Philips Hue Slimme stekker. De stekker heeft een onopvallend en compact formaat en is voorzien van een extra aan/uit-schakelaar. Je kunt de verlichting aan of uit zetten met de Philips Hue app of zelfs met je stem. Met de Philips Hue slimme stekker kun je ook timers instellen, waarmee je je verlichting automatisch aan en uit kunt zetten. Daarnaast is de stekker voorzien van randaarde (type F) en geschikt voor gebruik in Nederland en vele andere Europese landen. Met de Philips Hue slimme stekker ben je verzekerd van een slimme en energiezuinige verlichting die precies doet wat je wilt.

Hombli Slimme Stekker WiFi Timerfunctie en Energiemeter Werkt met Amazon Alexa en Google Home 3 stuks.

5/5

Met de Hombli slimme stekker maak je eenvoudig elk elektrisch apparaat in huis slimmer. Met deze stekker kun je je apparaten op afstand aan- en uitzetten en de energieverbruik ervan monitoren. Dankzij de timerfunctie heb je meer controle over je apparaten. De timerfunctie maakt het mogelijk om automatisch in- en uitschakelingen in te stellen en programma's te maken voor je apparaten. De slimme stekker is ook compatibel met Amazon Alexa en Google Home. Je kunt de Hombli slimme stekker eenvoudig installeren via de Wi-Fi verbinding bij je thuis. Bedien de slimme stekker waar je ook bent met de gratis Hombli app of via stembesturing met Google Assistant en Amazon Alexa. Deze slimme stekker is een energiezuinig apparaat dat werkt op een 2,4 GHz Wi-Fi-netwerk. Het is een set van 3 stuks, dus je hebt meer dan genoeg slimme stekkers om je huis slim te maken.

Nedis SmartLife Smart Stekker | Wi-Fi | 3 Stuks | 3680 W | Type F (CEE 7/3) | -10 45 °C | Android™ IOS.

5/5

Met de Nedis SmartLife Smart Stekker kunt u elk elektrisch apparaat in huis op afstand aan- of uitschakelen met uw smartphone of tablet. U kunt elk apparaat slim maken door deze te bedienen met de Nedis SmartLife-app of de slimme stekkers te koppelen aan Google Home of Amazon Alexa. Deze stekkers bieden een hoge veiligheid en prestaties door hun hoge prestaties van 3680 W en een breed temperatuurbereik van -10 °C tot 45 °C. De stekkers zijn compatibel met Android™ en IOS-systemen. De stekkers zijn voorzien van een Europees Type F-stekker (CEE 7/3). Met deze stekkers kunt u uw elektrische apparaten met gemak en comfort bedienen.

Auteur

Paulus

Paulus

Als interieur-enthousiasteling en reviewer deel ik graag mijn gedachten over de nieuwste trends en producten. Mijn passie voor interieurontwerp begon toen ik mijn eigen huis begon in te richten. Ik geloof in de kracht van een goed ontworpen ruimte om comfort en inspiratie te bieden. Mijn reviews zijn gebaseerd op kwaliteit, esthetiek en functionaliteit. Met mijn scherpe oog voor detail en gevoel voor stijl, bied ik eerlijke en nuttige feedback aan lezers. Of je nu op zoek bent naar meubels, accessoires of verlichting, ik help je graag bij het maken van een weloverwogen keuze voor je interieur.

Meest gestelde vragen over deze slimme stekkers reviews

Waarom is er eigenlijk een top 10 slimme stekkers van goede slimme stekkers? Dit hebben we simpelweg ontwikkeld omdat we het belangrijk vinden dat iedereen een slimme stekker kan vinden zonder dat je er echt naar hoeft te zoeken. Niemand wil namelijk lang moeten zoeken naar een slimme stekker.

Daarnaast is het ook gewoon weg gewoon handig om alle slimme stekkers op één plek te kunnen vinden. Je hoeft dan niet te zoeken, maar je kunt de slimme stekkers vergelijken zonder enige moeite. Je kunt dan zelf ook nog enkeleslimme stekkers vergelijkingen maken die nodig zijn om er eentje te kopen.

Is een slimme stekkers voor in het interieur per se nodig? Nee, het is niet per se nodig, maar wel een aanrader. De meeste dingen die je in het huis hebt staan zijn niet per se nodig, maar ze zijn wel handig of makkelijk om te hebben. Daarom wil je het in je huis hebben staan. 

Dit is bij een slimme stekker natuurlijk ook het geval. Voor iedereen is het handig om een goede slimme stekker te hebben die ook getest is. Zo voorkom je een miskoop, maar weet je wel zeker dat je de beste slimme stekker voor jezelf kunt kopen. Je hoeft er helemaal geen moeite voor te doen.

Er zijn zeker mensen die hun ervaring delen over een slimme stekker. De slimme stekkers ervaringen staan ook allemaal op Makkelijkinterieur.nl. Je hoeft dus niet te zoeken naar een mening van iemand anders. Wij hebben namelijk alleen maar eerlijke meningen op onze website staan.

Voor ons is het ook zeer belangrijk dat de meningen eerlijk zijn. Wanneer dit niet het geval is, kunnen de website gebruikers ons niet vertrouwen. We doen dan ook erg ons best om alle ervaringen die we binnenkrijgen zo goed mogelijk te delen.

De best geteste slimme stekker is voor ons deze Smartify Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter.. Deze slimme stekker scoorde op alle punten van onze slimme stekkers test het hoogste. 

Of dit ook de beste slimme stekker voor jou is moet je zelf goed onderzoeken. Welke eigenschappen zoek je in jouw slimme stekker, wat is jouw budget en wat zijn verder wensen die jij hebt? Bepaal deze goed voor jezelf en dan weten we zeker dat er een geschikte slimme stekker voor jou in onze top 10 slimme stekkers zit. Deze 10 zijn namelijk allemeaal goede slimme stekkers, het gaat nu alleen om jouw eigen voorkeur.

Ons eindoordeel: slimme stekker review

We hebben nog enkele woorden over de 10 beste slimme stekkers. Enkele dingen zijn namelijk extra belangrijk om te onthouden. Zo moet je naar de mogelijkheden kijken van een slimme stekker en je moet niet blind afgaan op een top 10. Je moet het gebruiken als een startpunt. 

Wij van Makkelijkinterieur.nl willen je graag helpen, maar zelf slimme stekkers vergelijken is ook echt een aanrader. Zo weet je zeker dat je alleen de beste slimme stekker krijgt die je daadwerkelijk zoekt. Soms bevat een top 10 niet alle slimme stekkers die je wel graag er tussen wil zien, daarom doe je zelf onderzoek. 

Conclusie best geteste slimme stekkers

We hopen dat wij je hebben kunnen helpen met de informatie over de top 10 slimme stekkers. De voordelen van de slimme stekker zijn velefold. Je hebt de mogelijkheid om apparaten onafhankelijk van de tijd vanuit het comfort van je huis aan en uit te zetten. Wees er dus steeds van bewust dat je krijgt wat je betaalt, maar meer nog, dat je de beste aankoop krijgt als je kiest voor een slimme stekker die voldoet aan je wensen. Als je vragen hebt, aarzel dan niet ons te contacteren. Wij staan je altijd graag bij.

 

Disclaimer: wij van makkelijkinterieur.nl zijn niet verantwoordelijk voorde verkoop van slimme stekkers. De door jou gekozen slimme stekker kun je aankopen bij de geselecteerde webwinkel.

Gepubliceerd op: 8 feb. 2023