1. Veiligheid
  2. slimme thermostaat

De 10 beste slimme thermostaten voor je interieur

Laatst bijgewerkt: 2 jan. 2024

Met de juiste verwarmingsinstellingen kan je geld besparen. Maar hoe kies je de juiste slimme thermostaat? Om je hiermee te helpen hebben we het aanbod teruggebracht naar een top 10. Er zit er altijd wel één tussen die aan je eisen voldoet. We laten je zien wat de beste slimme thermostaten zijn en geven je tips voor het maken van de beste keuze.

Een goede slimme thermostaat vinden is niet zo makkelijk als je denkt. Er zijn namelijk heel wat verschillende mogelijkheden. Daarom is het goed om te weten hoe je erachter kunt komen wat de beste slimme thermostaten zijn en waar je deze dan het beste kunt aanschaffen.

Op Makkelijkinterieur.nl willen we je hier graag bij helpen. Voor ons is het belangrijk dat we de beste slimme thermostaten voor je kunnen vinden. De beste slimme thermostaat voor je staat hier dan ook zeker tussen zodat je niet verder hoeft te zoeken naar andere opties. Daar heb je namelijk onze website voor.

Meer informatie over de best geteste slimme thermostaat

Bij Makkelijkinterieur.nl is het zeer belangrijk dat we een goede slimme thermostaat weten te vinden voor iedereen. Daarom hebben we een top 10 slimme thermostaten opgesteld. Daar zit sowieso voor iedereen wel een goede slimme thermostaat tussen. Op die manier weet je zeker dat je een goede slimme thermostaat vindt, zonder dat je hiervoor hoeft te zoeken.

Het is wel altijd verstandig om zelf nog wat onderzoek te doen. Een top 10 is namelijk als startpunt, maar zelf nog even alles na kijken is altijd goed. Zo weet je zeker dat je een goede slimme thermostaat koopt en hoef je niet bang te zijn dat het allemaal toch net zo goed is.

De beste slimme thermostaat voor iedereen

De 10 beste slimme thermostaten wil je natuurlijk zo snel mogelijk zien. Dit hebben we dan ook voor je geregeld. Hieronder hebben we de top 10 slimme thermostaten voor je samengesteld. Zo vind je een goede slimme thermostaten eenvoudig door op één van deze te klikken.

Wij zorgen er altijd voor dat we een slimme thermostaten test uitvoeren, zodat de best getest slimme thermostaat bovenaan staat. Dit is voor ons erg belangrijk, omdat we met zekerheid willen zeggen dat we goede slimme thermostaten aanprijzen. Het moet namelijk niet zo zijn dat ze juist niet van goede kwaliteit zullen zijn.

Inhoudsopgave

Top 10 slimme thermostaten

Tado Smart Thermostat Starterkit V3+ SRT Quattro Pack Bundel.

5/5

De Tado Smart Thermostat Starterkit V3+ SRT Quattro Pack Bundel is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een energiebesparende oplossing. Deze pack bundel bevat een slimme thermostaat die je aansluit op de bedrading van je bestaande thermostaat. De slimme thermostaat heeft ook 4 radiatorknoppen inbegrepen, waardoor je 4 extra radiatoren kunt bedienen. Een van de unieke functies van de Tado Smart Thermostat Starterkit V3+ SRT Quattro Pack Bundel is de geofencing-technologie. Deze technologie detecteert wanneer je huis leeg is en past automatisch de verwarming aan. Zo kun je energie besparen zonder een moeilijke installatie. Ook kun je de thermostaat via de mobiele app bedienen, waar je de temperatuur instelt, je instellingen beheert en zelfs ziet hoeveel energie je hebt bespaard.

Nest Learning Thermostat Slimme thermostaat met OpenTherm.

5/5
De Nest Learning Thermostat is een technologisch hoogstaande slimme thermostaat. Met behulp van deze thermostaat kunt u uw verwarming op afstand bedienen. Hij is compatibel met OpenTherm, waardoor u gemakkelijk uw verwarming kunt aanpassen aan een gewenste temperatuur. Het scherm is gebaseerd op een kristalhelder display met intuïtieve bediening. U kunt de thermostaat bedienen met een app op uw smartphone, tablet of computer. De Nest Learning Thermostat heeft een aantal innovatieve functies. U kunt bijvoorbeeld de tijd instellen wanneer uw verwarming aan en uit gaat. Daarnaast kunt u ook een programmering instellen om verschillende temperaturen te gebruiken op verschillende momenten van de dag. De slimme thermostaat meet ook de luchtvochtigheid en past de verwarming aan om een comfortabel in-huis klimaat te creëren. Bovendien kunt u ook de energieverbruiksgegevens bekijken om te zien hoeveel energie u hebt gebruikt.

AVATO TUYA Slimme thermostaat voor CV-ketel- Inbouw -Thermostaat Via Wifi App besturing -stembediening.

5/5

De AVATO TUYA Slimme thermostaat voor CV-ketel-Inbouw-Thermostaat Via Wifi App besturing-stembediening biedt u de mogelijkheid om uw verwarming op afstand te bedienen. Met de Smart Life-app die u eenvoudig kunt downloaden op uw mobiele telefoon, kunt u de thermostaat bedienen, waar u ook bent. Zo kunt u de verwarming instellen zodat uw huis lekker warm is wanneer u thuiskomt. Met deze slimme thermostaat kunt u ook dingen zoals de temperatuur, tijd en klok instellen. Dankzij de AVATO TUYA Slimme thermostaat kunt u ook geld besparen door de verwarming aan te passen en energie te besparen. U kunt de verwarming ook op afstand bedienen, waardoor u niet meer thuis hoeft te zijn om de verwarming aan te zetten of te veranderen. Bovendien kunt u ook een timer instellen, waardoor u geen energie verspilt.

Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat Bedraad.

5/5

De Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat Bedraad is een prachtig vormgegeven thermostaat die je gebruikt om de temperatuur in je huis te regelen. De thermostaat is bedraad wat betekent dat hij op een stekker naar de muur kan worden aangesloten. Dankzij het modern design past deze thermostaat in elk interieur. Maar het is niet alleen het uiterlijk waarom je deze thermostaat wilt hebben. Deze slimme thermostaat heeft een aantal innovatieve functies zoals een geoptimaliseerd comfort, energiebesparingen en een verbeterde luchtkwaliteit. De geoptimaliseerde comfort functie zorgt ervoor dat de temperatuur in de ruimte automatisch wordt aangepast, waardoor je een comfortabeler binnenklimaat krijgt. Bovendien kun je de thermostaat op afstand bedienen met je smartphone, waardoor je altijd op de hoogte bent van de temperatuur in je huis. Ook kun je de energiebesparing instellen waardoor je energiekosten kunt verlagen. De Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat Bedraad is dus een ideale optie als je op zoek bent naar een thermostaat die je huis comfortabeler, energiezuinig en milieuvriendelijker maakt. Met deze thermostaat kun je alle temperatuurinstellingen op afstand bedienen, waardoor je altijd op de hoogte bent van wat er in je huis gebeurt. Daarnaast zal deze thermostaat een stijlvolle aanvulling zijn op je.

tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Bedrade variant.

5/5

Met de tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Bedrade variant kun je gemakkelijk en comfortabel je huis verwarmen. De thermostaat is voorzien van de nieuwste technologie en is ontworpen voor de meest moderne verwarmingssystemen. De thermostaat is bedraad, waardoor hij niet draadloos is. Het aansluiten is echter snel en eenvoudig. U kunt de thermostaat rechtstreeks aansluiten op uw ketel. Met de tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Bedrade variant kunt u uw verwarmingssysteem eenvoudig inrichten. U kunt individuele instellingen configureren voor elke ruimte, zodat u alleen de kamers verwarmt die u nodig heeft. U kunt ook verschillende warmte-instellingen maken voor verschillende tijden en dagen. Met de slimme thermostaat kunt u uw energieverbruik verminderen door het verwarmen van uw huis alleen op de momenten waarop het nodig is. De thermostaat heeft ook geavanceerde functies zoals automatisch aanpassen van de warmte op basis van de weersomstandigheden. Bovendien kunt u de thermostaat bedienen met uw smartphone, waardoor u altijd de controle heeft over uw verwarmingssysteem.

tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Draadloze variant

5/5

NO DESCRIPTION

Bosch EasyControl slimme thermostaat.

5/5

De Bosch EasyControl is een slimme thermostaat die eenvoudig te bedienen is. U kunt de temperatuur aanpassen door middel van het touchscreen of de gratis app EasyControl voor Android of iOS. Er is ook een Ambient Light-functie waardoor de thermostaat direct oplicht wanneer de temperatuur wordt gewijzigd. De EasyControl is voorzien van verschillende kleurindicatoren die de verschillende functies aangeven. Zo is bijvoorbeeld blauw de kleur waarmee de temperatuur via de app wordt verlaagd. Met de Bosch EasyControl kunt u de temperatuur precies afstemmen op uw wensen. U kunt bijvoorbeeld precies instellen wanneer het verwarmingssysteem moet aan- en uitgaan en hoe warm het in uw woning moet zijn.

tado° Draadloze Temperatuursensor.

5/5

De Tado° Draadloze Temperatuursensor is een must-have voor iedereen die een slimme thermostaat wil. Met deze temperatuursensor kun je je kamer temperatuur op afstand controleren en je bestaande Tado installatie uitbreiden. De Draadloze Temperatuursensor heeft een krachtige batterij die tot maximaal twee jaar meegaat. Bovendien heeft de sensor een uniek ontwerp dat perfect past in elk interieur. Je kunt de sensor gemakkelijk aan de muur of aan het plafond bevestigen. De temperatuur in je kamer wordt op een tijdstip naar keuze gemeten. Zo kun je de temperatuur in je kamer zelfs als je er niet bent, instellen en op afstand monitoren. De Tado° Draadloze Temperatuursensor is een eenvoudig te installeren en te gebruiken apparaat, wat heel handig is voor je slimme thermostaat. De sensor is compatibel met alle Tado apparaten, waardoor je je bestaande installatie makkelijk uit kunt breiden. Met de Tado° Draadloze Temperatuursensor heb je altijd de perfecte temperatuur in je huis.

Netatmo Slimme Thermostaat Control je CV-ketel Werkt met de Netatmo Slimme Radiatorknoppen.

5/5

Met de Netatmo Slimme Thermostaat heeft u de mogelijkheid om uw CV-ketel op afstand te bedienen. De thermostaat is eenvoudig en intuïtief te gebruiken en neemt automatisch alle verwarmingsinstellingen van u over. U kunt eenvoudig schermbeveiliging instellen om ongewenste toegang te voorkomen. Met de Netatmo Slimme Radiatorknoppen krijgt u nog meer controle over de verwarming in uw woning. Deze radiatorknoppen stellen u in staat om de temperatuur per kamer te regelen. Uw CV-ketel past de warmte-output automatisch aan op basis van de gegevens die worden verzameld door de radiatorknoppen. Zo kunt u uw energieverbruik verminderen en comfortabeler wonen. Bovendien zijn de radiatorknoppen eenvoudig te installeren, geen extra kabels of bedrading nodig.

Slimme Thermostaat Water Verwarming Met Wifi App Besturing Stembesturing Alexa Google Thermometer Touchscreen.

5/5

Deze slimme thermostaat biedt nog meer gemak en comfort. Het wordt geleverd met een wifi-app die je op je smartphone of tablet kunt installeren om toegang te krijgen tot de controlefuncties. Je kunt ook gebruik maken van stembesturing, waarmee je de thermostaat met je stem kunt bedienen. Bovendien is de thermostaat voorzien van een touchscreen, zodat je het tegelijkertijd met je vinger kunt bedienen. De thermostaat is ook compatibel met Alexa en Google, zodat je je waterverwarming gemakkelijk kunt bedienen met je stem.

Auteur

Paulus

Paulus

Als interieur-enthousiasteling en reviewer deel ik graag mijn gedachten over de nieuwste trends en producten. Mijn passie voor interieurontwerp begon toen ik mijn eigen huis begon in te richten. Ik geloof in de kracht van een goed ontworpen ruimte om comfort en inspiratie te bieden. Mijn reviews zijn gebaseerd op kwaliteit, esthetiek en functionaliteit. Met mijn scherpe oog voor detail en gevoel voor stijl, bied ik eerlijke en nuttige feedback aan lezers. Of je nu op zoek bent naar meubels, accessoires of verlichting, ik help je graag bij het maken van een weloverwogen keuze voor je interieur.

Meest gestelde vragen over deze slimme thermostaten reviews

Waarom is er eigenlijk een top 10 slimme thermostaten van goede slimme thermostaten? Dit hebben we simpelweg ontwikkeld omdat we het belangrijk vinden dat iedereen een slimme thermostaat kan vinden zonder dat je er echt naar hoeft te zoeken. Niemand wil namelijk lang moeten zoeken naar een slimme thermostaat.

Daarnaast is het ook gewoon weg gewoon handig om alle slimme thermostaten op één plek te kunnen vinden. Je hoeft dan niet te zoeken, maar je kunt de slimme thermostaten vergelijken zonder enige moeite. Je kunt dan zelf ook nog enkeleslimme thermostaten vergelijkingen maken die nodig zijn om er eentje te kopen.

Is een slimme thermostaten voor in het interieur per se nodig? Nee, het is niet per se nodig, maar wel een aanrader. De meeste dingen die je in het huis hebt staan zijn niet per se nodig, maar ze zijn wel handig of makkelijk om te hebben. Daarom wil je het in je huis hebben staan. 

Dit is bij een slimme thermostaat natuurlijk ook het geval. Voor iedereen is het handig om een goede slimme thermostaat te hebben die ook getest is. Zo voorkom je een miskoop, maar weet je wel zeker dat je de beste slimme thermostaat voor jezelf kunt kopen. Je hoeft er helemaal geen moeite voor te doen.

Er zijn zeker mensen die hun ervaring delen over een slimme thermostaat. De slimme thermostaten ervaringen staan ook allemaal op Makkelijkinterieur.nl. Je hoeft dus niet te zoeken naar een mening van iemand anders. Wij hebben namelijk alleen maar eerlijke meningen op onze website staan.

Voor ons is het ook zeer belangrijk dat de meningen eerlijk zijn. Wanneer dit niet het geval is, kunnen de website gebruikers ons niet vertrouwen. We doen dan ook erg ons best om alle ervaringen die we binnenkrijgen zo goed mogelijk te delen.

De best geteste slimme thermostaat is voor ons deze Tado Smart Thermostat Starterkit V3+ SRT Quattro Pack Bundel.. Deze slimme thermostaat scoorde op alle punten van onze slimme thermostaten test het hoogste. 

Of dit ook de beste slimme thermostaat voor jou is moet je zelf goed onderzoeken. Welke eigenschappen zoek je in jouw slimme thermostaat, wat is jouw budget en wat zijn verder wensen die jij hebt? Bepaal deze goed voor jezelf en dan weten we zeker dat er een geschikte slimme thermostaat voor jou in onze top 10 slimme thermostaten zit. Deze 10 zijn namelijk allemeaal goede slimme thermostaten, het gaat nu alleen om jouw eigen voorkeur.

Ons eindoordeel: slimme thermostaat review

We hebben nog enkele woorden over de 10 beste slimme thermostaten. Enkele dingen zijn namelijk extra belangrijk om te onthouden. Zo moet je naar de mogelijkheden kijken van een slimme thermostaat en je moet niet blind afgaan op een top 10. Je moet het gebruiken als een startpunt. 

Wij van Makkelijkinterieur.nl willen je graag helpen, maar zelf slimme thermostaten vergelijken is ook echt een aanrader. Zo weet je zeker dat je alleen de beste slimme thermostaat krijgt die je daadwerkelijk zoekt. Soms bevat een top 10 niet alle slimme thermostaten die je wel graag er tussen wil zien, daarom doe je zelf onderzoek. 

Conclusie best geteste slimme thermostaten

De producten die de top 10 in hun selectie hebben, zijn een geweldige keuze om je smart home helemaal up-to-date te maken. Je kunt moeiteloos de temperatuur regelen en je hoeft daar nooit meer over na te denken. Kies vooral een product dat bij jou past, maar wel altijd met technologie die je begrijpt en waar je mee kunt werken. We willen je ook verzekeren dat je altijd contact met ons op kunt nemen als je vragen hebt over de producten die wij hebben geselecteerd. We staan dag en nacht klaar om je te helpen met je aankoop van een slimme thermostaat. Wij zijn ervan overtuigd dat je met de informatie die je van ons hebt gekregen, de beste keuze kunt maken voor jouw situatie.

 

Disclaimer: wij van makkelijkinterieur.nl zijn niet verantwoordelijk voorde verkoop van slimme thermostaten. De door jou gekozen slimme thermostaat kun je aankopen bij de geselecteerde webwinkel.

Gepubliceerd op: 8 feb. 2023