Marmoleumvloeren staan bekend om hun duurzaamheid en veelzijdigheid. Gemaakt van natuurlijke, hernieuwbare grondstoffen zoals lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen, zijn marmoleumvloeren milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Deze vloeren zijn niet alleen stevig en bestand tegen slijtage, maar ook eenvoudig te onderhouden, hygiënisch en geschikt voor vloerverwarming. In dit artikel bespreken we de verschillende ontwerpmogelijkheden van marmoleumvloeren en de voordelen van het kiezen voor een marmoleumvloer bij een specialist zoals Vloerenspecialist aan Huis.

Kleuren, motieven en stijlen van marmoleumvloeren

Marmoleumvloeren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, motieven en stijlen. De vloeren van Marmoleum in Amsterdam zijn afkomstig van het bekende merk Forbo en omvatten lijnen zoals Marmoleum Real, Marmoleum Vivace en Marmoleum Walton. Hierdoor kunt u kiezen uit effen kleuren, multicolor, dessins en hout- of betonlook. Jaarlijks worden nieuwe kleuren en stijlen ontworpen volgens de laatste trends en woonwensen, zodat er altijd een trendy kleur marmoleumvloer te vinden is die past bij uw stijl.

Op maat gemaakte marmoleumvloeren

Marmoleum biedt u diverse ontwerpmogelijkheden, waaronder het creëren van op maat gemaakte vloeren. Met marmoleum kunnen verschillende ontwerpen, zoals randen, teksten of logo’s, gemakkelijk in de vloer worden gelegd. Het is raadzaam om hulp te vragen bij het kiezen van de juiste kleur of bij het uitwerken van een idee, waarbij een adviesgesprek kan worden gepland met een specialist van bijvoorbeeld Vloerenspecialist aan Huis. Voor inspiratie kunt u terecht bij hun website, waar u een brede selectie van designs, kleuren en structuren voor marmoleumvloeren kunt vinden, en waar u referenties kunt bekijken en gebruik kunt maken van de vloerplanner om uw eigen ontwerpen te creëren.

De expertise van Vloerenspecialist aan Huis

Het team van Vloerenspecialist aan Huis bestaat uit Dennis, een ervaren vakman met meer dan 20 jaar ervaring in de vloerenbranche, en Nancy, die verantwoordelijk is voor de administratie en klantenservice. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in duurzame en kwalitatieve vloeren voor thuis en begrijpt dat een vloer een grote invloed heeft op de sfeer in huis. Ze helpen klanten graag om de juiste keuze te maken en bieden een ruim aanbod aan vloeren die op maat gemaakt kunnen worden, inclusief egaliseren en leggen. Bovendien streven ze ernaar om binnen 24 uur een offerte op maat te versturen en kan de nieuwe vloer binnen 4 weken gelegd worden.

Waarom kiezen voor marmoleumvloeren bij Vloerenspecialist aan Huis?

Naast het leggen van marmoleumvloeren biedt Vloerenspecialist aan Huis ook installatie- en onderhoudsdiensten aan. Ze kunnen gratis voorbeeldstalen aanbieden en een persoonlijke offerte op maat opstellen binnen 24 uur. Tijdelijk bieden ze 5% korting op de gehele offerte, bovenop bestaande kortingen. Klanten kunnen contact opnemen via het telefoonnummer of een offerte aanvragen via de website.

Kiezen voor marmoleumvloeren bij Vloerenspecialist aan Huis betekent kiezen voor ervaring, vakmanschap en persoonlijke service. Met hun uitgebreide kennis van marmoleum en andere vloeren, zoals luxe PVC vloeren, Coral entree matten en Tretford, kunnen zij u helpen bij het maken van de beste keuze voor uw situatie. Of u nu in Amsterdam woont of daarbuiten, Vloerenspecialist aan Huis staat voor u klaar om uw droomvloer te realiseren.